Festival Iberia van start

rustaviOp vrijdagmiddag 23 maart 2012 ging Festival Iberia van start onder de titel 'Georgië, plaatselijke tijd'. Het is het derde jaar dat het festival wordt gehouden, in 2010 was het ook in Leiden en in 2011 in Tblisi, Georgië. Ook dit jaar waren er weer workshops en tentoonstellingen waaraan men kon deelenemen. Mediatix is mede-sponsor van het festival en verantwoordelijk voor het onderhouden van de website.

Dali de Graaf is de organisator van Festival Iberia en haar gedrevenheid en enthousiasme zorgt er voor dat ieder festival weer vol zit met prachtige evenementen op het gebied van muziek, kunst en cultuur. In 2010 zorgde het Georgisch Rustavi ensemble voor een schitterend optreden met muziek en dans. Speciaal hiervoor was Sandra Roelofs, de First Lady van Georgië naar Nederland gekomen om hierbij aanwezig te zijn.

In 2011 stond het festival in het teken van de Nederlandse animator/filmmaker Gerrit van Dijk. 'Re-animation from the West' was het thema waaronder vele workshops en voorstelling plaatsvonden. Dit jaar wordt het festival gehouden in Leiden, Lisse (Keukenhof) en op Texel. Voor meer informatie: www.festivaliberia.nl

festivaliberia2012

Contact

Een nieuwe website of een restyle van uw huidige website?

Mediatix kan u hierbij van dienst zijn!
Tel. 06 - 21 87 63 61 

Contact met Mediatix